Τεχνική Υποστήριξη
160211 filicori zecchini sales 20percent

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας καλύψει σε κάθε σας ανάγκη. Για κάθε τύπο μηχανής και μύλου από το μικρό service και την καθαριότητα μέχρι την γενική...

horeca club texniki ipostiriksi autokinitoΗ ομάδα μας είναι έτοιμη να σας καλύψει σε κάθε σας ανάγκη. Για κάθε τύπο μηχανής και μύλου από το μικρό service και την καθαριότητα μέχρι την γενική ανακατασκευή του εξοπλισμού σας είμαστε δίπλα σας 7 ήμερες την εβδομάδα , όλο το 24ωρο 365μερες τον χρόνο.

Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε επί τόπου το πρόβλημα, αλλά εάν πάλι χρειαστεί να μεταφερθεί στο δικό μας χώρο για να γίνει επισείει τότε θα σας αντικαταστήσουμε την μηχανή ή τον μύλο με κάποιον δικό μας για να συνεχίσετε αδιάκοπα την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Φυσικά είναι υποχρέωση μας να παρακολουθούμε τακτικά μέχρι το επόμενο προγραμματισμένο σέρβις τα μηχανήματα σας ώστε να αποφύγουμε οποιοδήποτε crash down Σε ώρα αιχμής.

  • Αυτόνομο και πλήρως οργανωμένο τεχνικό τμήμα, εξοπλισμένο με οχήματα, εξειδικευμένα εργαλεία και υλικά τα οποία διασφαλίζουν την ποιότητα των εργασιών και αυστηρές διαδικασίες εργασίας.
  • Όλες οι εργασίες εκτελούνται από έμπειρους εξειδικευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς
  • Πλήρης γκάμα ετοιμοπαράδοτων και πιστοποιημένων ανταλλακτικών για όλους τους τύπους των επαγγελματικών συσκευών.
  • Τεχνική  και επαγγελματική αξιοπιστία: η διάγνωση της βλάβης, η λύση που προτείνεται, η εφαρμογή και το τελικό κόστος υπόκεινται στον έλεγχο της εταιρείας. Όλες οι επισκέψεις σε όλους τους πελάτες, ελέγχονται για ορθή εκτέλεση, άρτια αποκατάσταση και σωστή τιμολόγηση.
  • Εγγύηση καλής εκτέλεσης σε όλες τις εργασίες.
  • Προϋπολογισμός κόστους πριν την επισκευή .
  • Πλήρης διαφάνεια στο κόστος και την τιμολόγηση.

Διευκρινίζονται ξεχωριστά το κόστος μετακίνησης, το κόστος ανταλλακτικών και το κόστος εργασίας.


Οι συνεργάτες μας είναι στην διάθεση σας να δημιουργήσετε μαζί το δικό σας πακέτο service σύμφωνα με τις ανάγκες σας, την δυναμική του χώρου αλλά και  τον εξοπλισμό σας.
Ενδεικτικά πακέτα service Pdf

Contact Us

Horeca Club

Νέο Ξεκίνημα
Οργάνωση Χώρου
Τεχνική Υποστήριξη
After Sale Service
Καριέρα - Αίτημα
Σεμινάρια
Franchise

Coffee Store

Online Eshop
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Παραγγελίας
Χρόνος Αποστολής
Δωρεάν Αποστολή
Εγγραφή Χρήστη
Επιστροφές

Contact Us

info@horecaclub.gr
Tel. 0030 22340 22929
Office Κεντρικά: Αμφίκλεια, Φθιώτιδα
Υποκατάστημα: Αθήνα, Αττική
Υποκατάστημα: Κρήτη
horecaclub members area b

Connect With Us

horeca club tropoi pliromis c

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms