Σχολή Il laboratorio dell'espresso
160211 filicori zecchini sales 20percent

school il laboratorio dell espresso italy 1Η εταιρεία HorecaClub υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επιλεγμένους πελάτες της με εβδομαδιαία/15ενθήμερα/μηναία εκπαιδευτικά σεμινάρια στον χώρο του κάθε πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες του.

Επίσης λειτούργει η σχολή il laboratorio dell' espresso με προγραμματισμένα σε ετήσια βάση τμήματα για την αρτιότερη και πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εξειδίκευση των barista.

Τέλος μέσω της σχολή μας il laboratorio dell espresso είμαστε σε άμεση συνεργασία με την σχολή Instituto Nationale Espresso Italiano καθώς και του International Instituto Coffe Tester όπου όλοι οι πελάτες μας εφόσον το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τις αντίστοιχες σχόλες σε Ελλάδα και στο εξωτερικό ανάλογα με την διαθεσιμότητα της κάθε περιόδου.

Βασική μας αξία είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς το επίπεδο τον barista του κάθε πελάτη μας ώστε να καταφέρουμε να παράγουμε καθημερινά ένα τέλειο φλιτζάνι espresso.

school il laboratorio dell espresso italy 3

Φυσικά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είτε ενδιαφέρεστε για το σεμινάριο του il laboratorio dell espresso ή για κάποιο σεμινάριο εξωτερικού είναι να μιλήσετε με τον αρμόδιο συνεργάτη μας που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πολύ καλή προσωπική άποψη και να επιλέξετε το  πιο κατάλληλο σεμινάριο για εσάς.

Σύντομα κοντά σας με το πρόγραμμα της σχολής για την Ελλάδα και την Ιταλία.

Κλείστε ένα ραντεβού εδώ


horecaclub sxoli il laboratorio dell espresso italy

Contact Us

Horeca Club

Νέο Ξεκίνημα
Οργάνωση Χώρου
Τεχνική Υποστήριξη
After Sale Service
Καριέρα - Αίτημα
Σεμινάρια
Franchise

Coffee Store

Online Eshop
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Παραγγελίας
Χρόνος Αποστολής
Δωρεάν Αποστολή
Εγγραφή Χρήστη
Επιστροφές

Contact Us

info@horecaclub.gr
Tel. 0030 22340 22929
Office Κεντρικά: Αμφίκλεια, Φθιώτιδα
Υποκατάστημα: Αθήνα, Αττική
Υποκατάστημα: Κρήτη
horecaclub members area b

Connect With Us

horeca club tropoi pliromis c

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms