Μηχανές & Μύλοι Καφέ
160211 filicori zecchini sales 20percent

horeca club mixanes kai myloi

Η εταιρεία HorecaClub έχει δημιουργήσει μέσα στα χρόνια αρίστους δεσμούς με όλες τις εταιρείες κατασκευής μηχανών και μύλων καφέ.!

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις πώλησης καινούργιων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων καθώς και αναλαμβάνουμε την οποιαδήποτε επισκευή τύπου εξοπλισμού σας (βάζουμε τα σήματα των εταιρειών la Marzocco, la cimbali, wega, Astoria, la spaziale, la pavoni,la nuova era).

Συζητώντας με τον αρμόδιο συνεργάτη μας στο ραντεβού σας στον χώρο σας θα δείτε μαζί ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες από μηχανολογικό εξοπλισμό. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις για κάθε σας ανάγκη. Με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και την γρήγορη και ποιοτική παραγωγή θα σας δώσουμε αρκετές οικονομικές προτάσεις για να βρείτε ποια είναι καλύτερη για εσάς.

horeca club supportΗ εταιρεία μας έχει τμήμα τεχνικής υποστήριξης, After sales και υποστηρίζει τους πελάτες 7 ημέρες την εβδομάδα 24 ώρες το24ωρο από άκρη σε άκρη με εξιδανικευμένο προσωπικό και άμεση επιτόπια επίσκεψη σε κάθε σας κλήση το συντομότερο δυνατό.

horeca club corporationΗ μακροχρόνια συνεργασία μας η πλήρη γκάμα ανταλλακτικών που διαθέτουμε και η κατά χιλιάδες φορές δοκιμασμένη από πολλά σημεία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με την εταιρεία la spaziale μας δίνει ένα συγκριτικό προβάδισμα στο τελικό αποτέλεσμα.

Στην εταιρεία μας μπορείτε να απευθυνθείτε ως εξωτερικός πελάτης που απλά επιθυμεί να έχει μια συνεργασία μαζί μας και να αναλάβουμε την τεχνική σας υποστήριξη και συντήρηση του εξοπλισμού σας με προ κοστολόγηση των υπηρεσιών μας και των ανταλλακτικών....
ή
Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας και να έχετε πλήρη τεχνική εκπαιδευτική υποστήριξη με προνομιακές τιμές, αντικατάσταση μηχανής σε περίπτωση βλάβης, απόσυρση παλιού εξοπλισμού, ειδικό τιμοκατάλογο επισκευών και τακτικό έλεγχο και καθαριότητα του εξοπλισμού, ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα κτλ.

horeca club corporation2Φυσικά το καλύτερο είναι να κανονίσετε με τον αρμόδιο συνεργάτη μας να κάνετε στον χώρο σας μια συνάντηση που σίγουρα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πολύ καλή προσωπική άποψη και να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες για το κατάστημα σας.
Προϊόντα La Spaziale

 

Contact Us

Horeca Club

Νέο Ξεκίνημα
Οργάνωση Χώρου
Τεχνική Υποστήριξη
After Sale Service
Καριέρα - Αίτημα
Σεμινάρια
Franchise

Coffee Store

Online Eshop
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Παραγγελίας
Χρόνος Αποστολής
Δωρεάν Αποστολή
Εγγραφή Χρήστη
Επιστροφές

Contact Us

info@horecaclub.gr
Tel. 0030 22340 22929
Office Κεντρικά: Αμφίκλεια, Φθιώτιδα
Υποκατάστημα: Αθήνα, Αττική
Υποκατάστημα: Κρήτη
horecaclub members area b

Connect With Us

horeca club tropoi pliromis c

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms