Ιστορία - Σχετικά με εμάς
160211 filicori zecchini sales 20percent

horeca club filicori istoria

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν το 1994 όταν ο Νίκος και ο Γιάννης γνωριστήκαμε. Ο ένας σαν πωλητής και ο άλλος σαν χονδρέμπορος. Η συνεργασία αυτή τότε δοκιμάστηκε σκληρά. Τα χρόνια πέρασαν η σχέση αυτή έδεσε και εδώ και πάνω από 10 χρόνια συνεργασίας.  

Πήραμε την ιστορία των προηγουμένων γενιών με τις αρχές τους και τις άξιες τους. Προσθέσαμε αγάπη μας για την δουλεία μας, την τελευταία τεχνολογία και την ιδιαίτερη τέχνη της γαστρονομίας αφού ταξιδέψαμε πολλές φορές σε διάφορα μέρη του κόσμου. Τελικά ενώσαμε τις εμπειρίες μας και δημιουργήσαμε μια επιχείρηση που πιστεύει στο δέντρο της ποιότητας.

Η εταιρεία μας έχει μια απλή σύνθεση για να είναι ευέλικτη και οι αποφάσεις της να παίρνονται άμεσα βάση των πλάνων και τον προϋπολογισμών που έχουμε κάνει.
Στελεχώνεται από φρέσκους συνεργάτες με άποψη και τεχνική και με κυριότερο κριτήριο συνεργασίας τον επαγγελματισμό τους, την αμεσότητα αλλά και την ειλικρίνεια.

Τα κεντρικά γραφεία και το λογιστήριο μας  βρίσκονται στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας και οι αποθήκες μας και το κέντρο διανομών είναι στην Αθήνα. Η εταιρεία έχει υποκατάστημα στην Αθήνα και την Κρήτη και δίκτυο αντιπροσώπων σε κομβικά σημεία στην Ελλάδα για να μπορεί να έχει άμεση κάλυψη και εξυπηρέτηση στον τελικό μας πελάτη.

Έχουμε πετύχει να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα και μπορούμε να παρέχουμε στην εκλεκτή μας πελάτη ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές σε κάθε σημείο στην Ελλάδα με γρήγορη και συνεπή εξυπηρέτηση.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε και να είστε το επόμενο δέντρο στο ‘ΔΑΣΟΣ’ της ποιότητας…

Contact Us

Horeca Club

Νέο Ξεκίνημα
Οργάνωση Χώρου
Τεχνική Υποστήριξη
After Sale Service
Καριέρα - Αίτημα
Σεμινάρια
Franchise

Coffee Store

Online Eshop
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Παραγγελίας
Χρόνος Αποστολής
Δωρεάν Αποστολή
Εγγραφή Χρήστη
Επιστροφές

Contact Us

info@horecaclub.gr
Tel. 0030 22340 22929
Office Κεντρικά: Αμφίκλεια, Φθιώτιδα
Υποκατάστημα: Αθήνα, Αττική
Υποκατάστημα: Κρήτη
horecaclub members area b

Connect With Us

horeca club tropoi pliromis c

Room Booking

Thanks for staying with us! Please fill out the form below and our staff will be in contact with your shortly. The see all of our room options please visit the link below.
See All Rooms