Όλοι ξέρουμε ότι όσο πιο καλά στημένοι και προετοιμασμένοι ήμαστε τόσο πιο εύκολα μπορούμε να πετυχουμε τον στόχο μας. Η οργάνωση του χώρου χρειάζεται πολύ συζήτηση με εξειδικευμένα και έμπειρα άτομα. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να στήσετε ένα υπάρχον χώρο αλλά και να δημιουργήσετε εκ νέου από το μηδέν τον χώρο του μπουφέ αλλά και του μπαρ ή της κουζίνας ώστε να έχετε το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.
Βασικές δομές που είναι αδιαπραγμάτευτες στον μπουφέ για να έχουμε καλά αποτελέσματα..
Ανεξάρτητη παροχή ρεύματος ανάλογα με τον εξοπλισμό
- Ανεξάρτητη παροχή νερού με σταθερή πίεση που δεν θα επηρεάζετε από τις υπόλοιπες παροχές (βρύσες, πλυντήρια) όταν λειτουργούν
- Ειδικά φίλτρα επεξεργασίας νερού ανάλογα με την ανάλυση νερού του δικτύου σας.
- Μηχανές και μύλοι πιστοποιημένοι από την INEI
- Συρτάρι/knock box/κρυφός κάδος με τρύπα στον πάγκο σε απόσταση 20cm από την μηχανή προς την πλευρά των μυλών
- Σε απόσταση 1-1,5m από το κέντρο της μηχανής θα πρέπει να υπάρχει
- Νεροχύτης με ποδολαντζα
- Ψυγείο για Γαλατά και κρύα σκευή
- Πάγκος εργασίας
- Παγοθηκη Blender
- Φραπιερες Bar mat
- Ποτήρια/φλιτζανια καφέ & νερού
- Υλικά συσκευασίας (τσάντες, κουτιά, ποτήρια)
- Organizer Συρτάρι παράγωγης με τις α΄ ύλες (ζάχαρη, σοκολάτες άλλες σκόνες, τσάι)
- Ντουλάπι αποθήκευσης α’ υλώνΛάντζα για τα άπλυτα
- Πλυντήριο πιάτων
- Συρτάρι με τα υλικά και συνοδευτικά του σέρβις
Αυτά αποτελούν μόνο τις βασικές δομές και είναι ενδεικτικές άλλωστε πολλές λεπτομέρειες θα σας δοθούν στις συναντήσεις μας και θα συζητηθούν με τους αρμοδίους συνεργάτες μας.