fillicori greece newbegin2

Συμβουλές για ένα νέο ξεκίνημα 

Η λειτουργιά και η επιτυχία ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι μια πολύ απαιτητική ‘’θεατρική παράσταση ‘’.

>Απαιτεί σωστές επιλογές όλων των εμπλεκόμενων από την αρχή μέχρι την έναρξη αλλά και τέλεια επανάληψη σε κάθε παράσταση. Αφού βρούμε το έργο (ιδέα), θα διαλέξουμε θέατρο (κατάστημα), θα επιλέξουμε σκηνικά (διακόσμηση), θα προσλάβουμε ηθοποιούς (προσωπικό) , θα μάθουν τους ρόλους τους ( τα πόστα τους) και θα παρουσιάσουν το σενάριο σε εκλεκτή πελατεία κάτω από την διεύθυνση του σκηνοθέτη (εσάς) με τις μουσικές επιλογές του προσπαθώντας σε κάθε παράσταση να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να έχει ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΔΙΑΡΚΕΙΑ  η παράγωγη του...


Η ομάδα της Horeca Club βρίσκεται δίπλα σας από την πρώτη κιόλας στιγμή μέχρι την έναρξη αλλά κυρίως μετά για την μακροχρόνια διάρκεια του εγχειρήματος σας...

Ομάδα συνεργατών

partnerΈμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε , διακοσμήσετε ακόμη και να σας προτείνουν λύσεις για τον εξοπλισμό για το νέο επιχειρηματικό σας σχέδιο γλυτώνοντας σας από κόπο και σπάταλη χρήματος. Εμείς απλά σας συστήνουμε εμπίστους συνεργάτες να σας δώσουν ιδέες και προσφορές αλλά η τελική απόφαση είναι δική σας για να πετυχετε την καλύτερη συμφωνία για εσάς. Μπορούμε να σας συστήσουμε εξειδικευμένα άτομα να σας κάνουν την κάρτα φαγητού, ποτού, κρασιών ή κοκτέιλ και φυσικά την κάρτα του μπουφέ είναι δική μας δουλειά. Ο ρόλος μας είναι απλά συμβουλευτικός μέσα από τα 20 χρονιά εμπειρίας και με πάνω από 700 ευχαριστημένους πελάτες. 

Εργονομία χώρου

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να στήσετε τον χώρο εργασίας πίσω από την μπάρα, ανάλογα με το μέγεθος του μπαρ , τα τραπεζοκαθισματα αλλά και το εύρος των προϊόντων που θα διαθέτει το κατάστημα σας με έξυπνες και οικονομικές λύσεις.

Ενδεικτικό σχεδιάγραμμα pdf


Υποδομές


Το σωστό στήσιμο του χώρου εργασίας αλλά και της σάλα σας θα σας βοηθήσει να έχετε πιο αποδοτική παράγωγη και οικονομία στην χρήση . Ενα μικρό κόστος στην αρχή για να πάρετε μια έμπειρη άποψη για το πώς θα πρέπει να στήσετε τον χώρο θα σας γλυτώσει από πολλά έξοδα επαναδιαμόρφωσης του χώρου. Από την πλευρά μας θα σας παρέχουμε δωρεάν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μπορέσετε να διαμορφώσετε σωστά τις υποδομές του μπουφέ σας , οι συνεργάτες μας θα αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα.
Ενδεικτικές λεπτομέρειες Pdf

Εξοπλισμός

Επιλέξτε τον εξοπλισμό του καταστήματος σας εκτός από τα αισθητικά και οικονομικά κριτήρια αλλά και με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες και με μια προοπτική σωστής χρήσης και χαμηλού κόστους συντήρησης.  Αποφύγετε να κάνετε ένα ενεργιοβορο κατάστημα αλλά και μην διστάσετε να αγοράσετε πιο επαγγελματικά μηχανήματα που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Η μηχανές και οι μύλοι καφέ είναι μηχανήματα που θα βρούμε μαζί την πιο σωστή επιλογή για εσάς, φυσικά για τον υπόλοιπο εξοπλισμό θα  κάνουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς για να βρούμε τα ιδανικά για τον χώρος σας.
Ενδεικτικός εξοπλισμός Pdf


Απαραίτητος Ελάχιστος μικρο-Εξοπλισμός για μπουφέ


Μια σωστή επιλογή μικρό εξοπλισμού θα σας λύση τα χέρια και θα σας αυξήσει την δυνατότητα παράγωγης ακόμη σε ώρες αιχμής.
Ενδεικτική λίστα Pdf


Σωστή επιλογή ποιοτικών προϊόντων


Μεγίστη σημασία θα πρέπει να δώσετε στα ποιοτικά κριτήρια των προϊόντων που έχετε σκοπό να διαθέσετε στο κατάστημα σας, σήμερα τα περισσότερα σημεία διαθέτουν χαμηλής ποιότητας προϊόντα αποσκοπώντας στην διατήρηση χαμηλών τιμών πώλησης, ξεχνώντας ότι ο καταναλωτής πλέον έχει αποκτήσει γευστικά και ποιοτικά κριτήρια και είναι διατεθειμένος να μετακινηθεί για να απόλαυση αυτό που του αρέσει. Έτσι θα ξεχωρίσετε και θα αποκτήσετε πιστούς πελάτες.

Έμπειρο προσωπικό

Το καλύτερο μαγαζί με τα πιο τέλεια προϊόντα στο πιο καλό σημείο του πλανήτη να είσαι εάν το ανθρώπινο δυναμικό δεν είναι κατάλληλο η περίπτωση επιτυχίας μειώνεται σοβαρά. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στα άτομα που θα εντάξετε στην ομάδα σας ώστε να έχουν καλή αύρα, προσωπικότητα και ένα πραγματικό χαμόγελο. Μαγική συνταγή δεν υπάρχει αλλά θέλουμε οι πελάτες μας να περάσουν καλά να αισθανθούν μοναδικοί  για να ξανάρθουν.

Εκπαίδευση

Ζητήστε από τους προμηθευτές σας να σας βοηθήσουν ακόμη να σας υποδείξουν τρόπους προώθηση των προϊόντων τους και εάν έχουν δυνατότητα να εκπαιδεύσουν την ομάδα σας για να έχετε ομοιομορφία στα προϊόντα που σερβίρετε. Οργανώστε την παρουσίαση αυτών με έξυπνους τρόπους στο κατάστημα σας και αυξήστε τις πωλησεις σας. Εφόσον συνεργαστούμε οι barista μας από την σχολη Il laboratorio dell’ espresso  θα να αναλάβουν την δημιουργία του δικού σας συνταγολογίου και την εκπαίδευση των ατόμων που θα δουλέψουν στο μπουφέ, το σέρβις αλλά και την υποδοχή πριν το δικό σας ξεκίνημα. Φυσικά θα είμαστε σε συνεχή επαφή μετά τα εγκαίνια για αναβάθμιση της ομάδας και με νέες ιδέες κάθε σεζόν.

Ομαδικότητα

Τα πάντα μπορούν να λυθούν εάν υπάρχει ομαδικό κλίμα και καλή διάθεση. θα πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μην φτάσει πότε το πρόβλημα στον πελάτη αλλά και θα πρέπει να ζητάμε από την ομάδα μας να μας προτείνει ιδέες και λύσεις για τα λειτουργικά προβλήματα και για καλυτέρα αποτελέσματα.

Επανάληψη

Επανάληψη ‘Μητιρ πάσης μαθήσεως’ Φυσικά είναι πολλές ακόμη κατηγορίες και συμβουλές που έχουν να κάνουν με την σωστή λειτουργία ενός καταστήματος αλλά κυρίως με την σωστή παράγωγη του καφέ τις οποίες θα μοιραστούμε μαζί σας στα ειδικά σεμινάρια του il laboratorio dell’espresso