winnerΣυγχαρητήρια

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τον νικητή του Μεγάλου μας διαγωνισμού… μετά από κλήρωση τυχαίας επιλογής o νικητής κερδίζει, 2 μεγάλα δώρα μία μηχανή Οικιακής Χρήσης αξίας 135,30€ (Δείτε το προϊόν εδώ) & ένα κουτί κάψουλες για ένα μήνα.

Ο μεγάλος νικητής είναι ο Περιβολάκης Νίκος (Χανιά)

Θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα για την παραλαβή του Δώρου σας, στο Facebook στα Messages...Σε περίπτωση που δεν πλήρη ο/η πρώτη/ος  νικήτρια/της  τους όρους συμμετοχής το δώρο μεταφέρετε στον επόμενο/η  αναπληρωματικό/ή νικήτρια/ή.

Σας ευχαριστούμε, HorecaClub


Η HorecaClub, διοργανώνει και σας προσφέρει Δωρεάν μετά από κλήρωση 2 μεγάλα δώρα μία μηχανή Οικιακής Χρήσης αξίας 135,30€ (Δείτε το προϊόν εδώ) & ένα κουτί κάψουλες για ένα μήνα.

Λήξη Διαγωνισμού 31/12/16… Ένας τυχερός – τυχερή θα κερδίσει μετά από κλήρωση 09 Ιανουαρίου 2017.

Διαδικασία συμμετοχής: 3 Βήματα

1 ΒΗΜΑ: Κάντε LIKE*** στη επίσημη σελίδα μας στο Facebook (Πατήστε το παρακάτω Like / Μου αρέσει κουμπί)

 

 


2 ΒΗΜΑ:
Κάντε-Πατήστε  Κοινοποίηση/Share*** στo μεγάλο μας διαγωνισμό (Πατήστε το παρακάτω το κουμπί Κοινοποιήστε/Share)

 

 3 ΒΗΜΑ: Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, λάβετε μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό, μάθετε νέα μας και πάρτε εκπτωτικά κουπόνια -15% για να κάνετε τις αγορές σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας Eshop...

Επισήμανση, Συμπληρώστε το πραγματικό σας email, για να σας αποσταλεί τα στοιχεία του νικητή και ο τρόπος παραλαβής του Μεγάλου μας Δώρου…


Λήξη διαγωνισμού & κλήρωση: 31/12/2016
Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2016, τα μεσάνυχτα και  η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί 9 Ιανουαρίου 2017 στις 11 το πρωί στην έδρα της επιχείρησης. Ο/η νικητής/νικήτρια θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας αμέσως μετά την κλήρωση και θα ειδοποιηθεί και με το προσωπικό email του Νικήτη-τριας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με βάση τους επισκέπτες που έχουν κάνει Like τη σελίδα του HorecaClub στο facebook και έχουν συμπλήρωση την παραπάνω φόρμα…

Χαρακτηριστικά δώρου:
1) Μηχανή Κάψουλας Sattile Filicori Zecchini (Δείτε το στο Eshop μας)
2) Ένα κουτί 50 κάψουλες (Δείτε το στο Eshop μας)

161111 diagonismos filicori xaraktiristika dorou

Όροι χρήσης διαγωνισμού:

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Επιχείρηση και των χορηγών επιχειρήσεων. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να κάνετε Like* τη σελίδα του Facebook της HorecaClub και να συμπληρώσετε την φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός λήγει 31 Δεκεμβρίου 2016 στις 12 το βράδυ και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη 09 Ιανουαρίου 2017 στις 11 το πρωί στην έδρα της επιχείρησης. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Επιχείρησης 09 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11 το πρωί, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org , με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της επιχείρησης. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του μέσω της παραπάνω φόρμας. Θα κληρωθεί 1 νικητής και 3 αναπληρωματικοί νικητές.

Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με προσωπικό message στο Facebook και στην συνέχεια με email. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου τους. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της επιχείρησης να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά (5 ημέρες) 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η HorecaClub διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας του. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Σας ευχαριστούμε, σε περίπτωση κάποιας απορίας σχετικά με τον διαγωνισμό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

info@horecaclub.gr
Tel. 0030 22340 22929
Office Κεντρικά: Αμφίκλεια, Φθιώτιδα
Υποκατάστημα: Αθήνα, Αττική
Υποκατάστημα: Κρήτη