horeca club mixanes kai myloi

Η εταιρεία HorecaClub έχει δημιουργήσει μέσα στα χρόνια αρίστους δεσμούς με όλες τις εταιρείες κατασκευής μηχανών και μύλων καφέ.!

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις πώλησης καινούργιων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων καθώς και αναλαμβάνουμε την οποιαδήποτε επισκευή τύπου εξοπλισμού σας (βάζουμε τα σήματα των εταιρειών la Marzocco, la cimbali, wega, Astoria, la spaziale, la pavoni,la nuova era).

Συζητώντας με τον αρμόδιο συνεργάτη μας στο ραντεβού σας στον χώρο σας θα δείτε μαζί ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες από μηχανολογικό εξοπλισμό. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει λύσεις για κάθε σας ανάγκη. Με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και την γρήγορη και ποιοτική παραγωγή θα σας δώσουμε αρκετές οικονομικές προτάσεις για να βρείτε ποια είναι καλύτερη για εσάς.

horeca club supportΗ εταιρεία μας έχει τμήμα τεχνικής υποστήριξης, After sales και υποστηρίζει τους πελάτες 7 ημέρες την εβδομάδα 24 ώρες το24ωρο από άκρη σε άκρη με εξιδανικευμένο προσωπικό και άμεση επιτόπια επίσκεψη σε κάθε σας κλήση το συντομότερο δυνατό.

horeca club corporationΗ μακροχρόνια συνεργασία μας η πλήρη γκάμα ανταλλακτικών που διαθέτουμε και η κατά χιλιάδες φορές δοκιμασμένη από πολλά σημεία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με την εταιρεία la spaziale μας δίνει ένα συγκριτικό προβάδισμα στο τελικό αποτέλεσμα.

Στην εταιρεία μας μπορείτε να απευθυνθείτε ως εξωτερικός πελάτης που απλά επιθυμεί να έχει μια συνεργασία μαζί μας και να αναλάβουμε την τεχνική σας υποστήριξη και συντήρηση του εξοπλισμού σας με προ κοστολόγηση των υπηρεσιών μας και των ανταλλακτικών....
ή
Μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας και να έχετε πλήρη τεχνική εκπαιδευτική υποστήριξη με προνομιακές τιμές, αντικατάσταση μηχανής σε περίπτωση βλάβης, απόσυρση παλιού εξοπλισμού, ειδικό τιμοκατάλογο επισκευών και τακτικό έλεγχο και καθαριότητα του εξοπλισμού, ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα κτλ.

horeca club corporation2Φυσικά το καλύτερο είναι να κανονίσετε με τον αρμόδιο συνεργάτη μας να κάνετε στον χώρο σας μια συνάντηση που σίγουρα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πολύ καλή προσωπική άποψη και να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες για το κατάστημα σας.
Προϊόντα La Spaziale

 

oikoi eksoterikou test1Η HorecaClub από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε και ‘φύτεψε’ το δέντρο της ποιότητας  έχει σαν μοναδικό της στόχο την εμπορεία και παράγωγη μόνο ποιοτικών προϊόντων τα οποία θα ξεχώριζαν κατά πολύ από τα υπόλοιπα προϊόντα μαζικής κατανάλωσης. Για τον λόγο αυτό κάναμε έρευνα πολλών ετών, ταξιδέψαμε σε πολλά μέρη του κόσμου και επιλέξαμε προσεκτικά από την πρώτη υλη μέχρι και την συσκευασία του κάθε μας κωδικού ώστε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα και να μπορέσουμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Οι οίκοι εξωτερικού που εκπροσωπούμε μέχρι σήμερα είναι όλοι ξεχωριστοί και έχουν παγκόσμια αναγνώριση από τους καλυτέρους γευσιγνώστες και διακεκριμένους chef ή barista σε όλη την υφήλιο.


Επίσης η horeca club εχει επιλέξει και συνεργάζετε με αναγνωρισμένες εταιρείες όπως


 • La marzocco
 • La cimpabi
 • Wega
 • Astoria
 • La nuova era
 • BFC
 • Bilt

 

school il laboratorio dell espresso italy 1Η εταιρεία HorecaClub υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επιλεγμένους πελάτες της με εβδομαδιαία/15ενθήμερα/μηναία εκπαιδευτικά σεμινάρια στον χώρο του κάθε πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες του.

Επίσης λειτούργει η σχολή il laboratorio dell' espresso με προγραμματισμένα σε ετήσια βάση τμήματα για την αρτιότερη και πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση και εξειδίκευση των barista.

Τέλος μέσω της σχολή μας il laboratorio dell espresso είμαστε σε άμεση συνεργασία με την σχολή Instituto Nationale Espresso Italiano καθώς και του International Instituto Coffe Tester όπου όλοι οι πελάτες μας εφόσον το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τις αντίστοιχες σχόλες σε Ελλάδα και στο εξωτερικό ανάλογα με την διαθεσιμότητα της κάθε περιόδου.

Βασική μας αξία είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς το επίπεδο τον barista του κάθε πελάτη μας ώστε να καταφέρουμε να παράγουμε καθημερινά ένα τέλειο φλιτζάνι espresso.

school il laboratorio dell espresso italy 3

Φυσικά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είτε ενδιαφέρεστε για το σεμινάριο του il laboratorio dell espresso ή για κάποιο σεμινάριο εξωτερικού είναι να μιλήσετε με τον αρμόδιο συνεργάτη μας που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πολύ καλή προσωπική άποψη και να επιλέξετε το  πιο κατάλληλο σεμινάριο για εσάς.

Σύντομα κοντά σας με το πρόγραμμα της σχολής για την Ελλάδα και την Ιταλία.

Κλείστε ένα ραντεβού εδώ


horecaclub sxoli il laboratorio dell espresso italy

horeca club premuim products

Η εταιρεία HorecaClub εκτός από τους οίκους εξωτερικού που αντιπροσωπεύει ,έχει ισχυρή παρουσία και σε προϊόντα  που παρασκευάζει και τυποποιεί στην Ελλάδα την σειρά προϊόντων Premium Club Greek Gastronomy Products.

Η πλήρη γκάμα διανέμετε πανελλαδικά και πολλά από αυτά τα προϊόντα εξάγονται σε διαφορές χώρες σε όλο το κόσμο.

 • Η σειρά των προϊόντων αυτών είναι πιστοποιημένα με iso και haccp
 • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται επιλέγονται πολύ προσεκτικά
 • Οι συσκευασίες είναι ιδανικές για οικιακή αλλά κυρίως για επαγγελματική χρήση
 • Οι συνταγές των προϊόντων είναι αποτέλεσμα πολλών ερευνών και έχουν τρομερή απήχηση για την γεύση, τα αρώματα, την ένταση & την επίγευση τους


Προϊόντα premium club

 • Κρύο τσάι με γεύσεις
 • Biscotti
 • Ghiaccio di mocha
 • Ελληνικός
 • Γρανίτες
 • Σοκολάτες


Γενικά είναι προϊόντα ανώτερης ποιότητας που σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη δόκιμη .

Φυσικά το καλύτερο είναι να κανονίσετε με τον αρμόδιο συνεργάτη μας να κάνετε στον χώρο σας μια γευστική δόκιμη που σίγουρα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πολύ καλή προσωπική άποψη και να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα προϊόντα για το κατάστημα σας.


Κλείστε ένα ραντεβού εδώ

Consultant

From Wikipedia, the free encyclopedia,   (Redirected from Consulting)
For other uses, see Consultant (disambiguation).
For Senior Physician Consultant, see Consultant (medicine).

A consultant (from Latin: consultare "to discuss") is a professional who provides professional or expert advice[1] in a particular area such as security (electronic or physical), management, education, accountancy, law, human resources, marketing (and public relations), finance, engineering, science or any of many other specialized fields.

A consultant is usually an expert or a professional in a specific field and has a wide knowledge of the subject matter.[2] The role of consultant outside the medical sphere (where the term is used specifically for a grade of doctor) can fall under one of two general categories.


Ο ορισμός της λέξης μας παραπέμπει σε μια σχέση μεταξύ επαγγελματιών που ειδικοί συνεργάτες της HoraceClub εμβαθύνουν με την βοήθεια σας και σκιαγραφούν τις πραγματικές ανάγκες σας δίνοντας σας ειδικευμένες λύσεις.

H ομάδα μας μπορεί να αναλάβει να σας στηρίξει σε μεμονωμένα project ή ακόμη και σε μια κάθετη συνεργασία από το σημείο μηδέν μέχρι την έναρξη της επιχείρησης σας τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα που θα συμφωνήσουμε.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να αναλάβουν για εσάς σε μορφή conslulting:

 • Tην διαμόρφωση και τον σχεδιασμό και διακόσμηση του χώρου με επιτυχημένους αρχιτέκτονες και διακοσμητές
 • Tην οργάνωση και εργονομία του καταστήματος & μέσω οικονομικών προσφορών να σας εξοπλίσει το κατάστημα με της πιο σωστές εταιρείες κατασκευής επαγγελματικού εξοπλισμού
 • Tην επιλογή και πρόταση για μια πλήρη γκάμα προϊόντων και την οικοδομική πρόσφορα τους για όλη την τροφοδοσία του καταστήματος σας με κεντρικές συμφωνίες με της εταιρείες και τους τοπικούς παραγωγούς.
 • Την δημιουργία & παρουσίαση κάρτας ροφημάτων με την βοήθεια των barista του Il laboratorio dell espresso
 • Την δημιουργία & παρουσίαση κάρτας φαγητών & σνακ με την βοήθεια διακεκριμένων chef
 • Την δημιουργία & παρουσίαση κάρτας κρασιών με την βοήθεια βραβευμένων sommelier
 • Την δημιουργία & παρουσίαση κάρτας μπυρών με την βοήθεια των beer expert
 • Την δημιουργία & παρουσίαση κάρτας κοκτέιλ με την υπογραφή κορυφαίων mixologist
 • Την επιλογή λίστας και είδους για την μουσική  από αναγνωρισμένους μουσικούς παραγωγούς

 

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται με την μορφή ανάθεσης έργου στον ειδικευμένο συνεργάτη μας ο όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη οργάνωσης και υλοποίησης του έργου αλλά κυρίως δίνει έμφαση στο follow up μετά την έναρξη του project με τακτικές  επισκέψεις και σεμινάρια σε όλο το προσωπικό της επιχείρησης σας.


Φυσικά για να είναι αποτελεσματικό και να γίνει μια σωστή δουλεία στο κατάστημα σας σε σωστούς χρόνους και με σωστό κόστος η κάθε υπηρεσία ανατίθεται σε ξεχωριστό συνεργάτη της HorecaClub ο όποιος είναι ειδικευμένος και έχει την πλήρη ευθηνή  υλοποίησης του έργου συμφώνα με το πακέτο συνεργασίας που θα έχετε επιλέξει.

horeca club filicori istoria

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν το 1994 όταν ο Νίκος και ο Γιάννης γνωριστήκαμε. Ο ένας σαν πωλητής και ο άλλος σαν χονδρέμπορος. Η συνεργασία αυτή τότε δοκιμάστηκε σκληρά. Τα χρόνια πέρασαν η σχέση αυτή έδεσε και εδώ και πάνω από 10 χρόνια συνεργασίας.  

Πήραμε την ιστορία των προηγουμένων γενιών με τις αρχές τους και τις άξιες τους. Προσθέσαμε αγάπη μας για την δουλεία μας, την τελευταία τεχνολογία και την ιδιαίτερη τέχνη της γαστρονομίας αφού ταξιδέψαμε πολλές φορές σε διάφορα μέρη του κόσμου. Τελικά ενώσαμε τις εμπειρίες μας και δημιουργήσαμε μια επιχείρηση που πιστεύει στο δέντρο της ποιότητας.

Η εταιρεία μας έχει μια απλή σύνθεση για να είναι ευέλικτη και οι αποφάσεις της να παίρνονται άμεσα βάση των πλάνων και τον προϋπολογισμών που έχουμε κάνει.
Στελεχώνεται από φρέσκους συνεργάτες με άποψη και τεχνική και με κυριότερο κριτήριο συνεργασίας τον επαγγελματισμό τους, την αμεσότητα αλλά και την ειλικρίνεια.

Τα κεντρικά γραφεία και το λογιστήριο μας  βρίσκονται στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας και οι αποθήκες μας και το κέντρο διανομών είναι στην Αθήνα. Η εταιρεία έχει υποκατάστημα στην Αθήνα και την Κρήτη και δίκτυο αντιπροσώπων σε κομβικά σημεία στην Ελλάδα για να μπορεί να έχει άμεση κάλυψη και εξυπηρέτηση στον τελικό μας πελάτη.

Έχουμε πετύχει να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα και μπορούμε να παρέχουμε στην εκλεκτή μας πελάτη ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές σε κάθε σημείο στην Ελλάδα με γρήγορη και συνεπή εξυπηρέτηση.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε και να είστε το επόμενο δέντρο στο ‘ΔΑΣΟΣ’ της ποιότητας…

franchise test1Μια εταιρεία η οποία έχει ένα ιδιαίτερο θέμα να δείξει στην αγορά, μια μυστική συνταγή για να ξετρελάνει κόσμο, μια φρέσκια ιδέα για να αναδείξει την ποιότητα των προϊόντων της και φυσικά μια σύγχρονη τάση δεν έχει πάρει να τακτοποίηση όλα αυτά και να τα μοιραστεί μέσω συστήματος franchise/licensing ώστε να δώσει ευκαιρείς σε πολλούς επενδυτές/επιχειρηματίες να τοποθετηθούν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος.

Η filicori zecchini μέσω της horeca club την Ελλάδα έχει διαμορφώσει σύστημα franchise και μετά από την επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό σε διαφορές χώρες όπως Ιταλία, Ρουμάνια, Ντουμπάι, ΗΠΑ Νέα Υόρκη, Μόντρεαλ, Πράγα κτλ, εξετάζει προτάσεις για την Ελληνική αγορά.

Δείτε - Επισυναπτόμενο Αρχείο


To concept  filicori zecchini cafeteria

horeca club franchise cup1Η ιδέα της filicori zecchini είναι: να αναδείξει το μοναδικό Ιταλικό στυλ και την μοναδική  γεύση του καφέ της σε πρώτης κλάσης καφετέριες. Ο τρόπος να γίνετε συνεργάτης μας είναι απλός βρείτε κάποιο σημείο που θα σας ενδιέφερε να κάνετε ένα χώρο καφέ εστίασης στον όποιο θα θέλετε να δείτε μια πολύ πρωτοποριακή ιδέα να υλοποιείτε και να ξεχωρίσετε από την κλασική συνταγή. Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε και να κάνουμε μαζί μια μελέτη για την υλοποίηση του Project σας.

Μπείτε στον κόσμο του συστήματος franchise της filicori zecchini

Οι συνεργάτες μας από την Ιταλία θα κάνουν μελέτη του χώρου και πρωτοποριακό σχεδιασμό , κοστολόγηση και θα σας δώσουν προσφορές για την κατασκευή αλλά κυρίως θα αναλάβουν την στήριξη, εκπαίδευση και τροφοδοσία με μοναδικές συνταγές, χαρμάνια και προϊόντα

Οι πελάτες σας θα μείνουν άφωνοι με την ποιότητα και το σέρβις που θα τους προσφέρετε.
Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε τα 6 απλά βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία μαζί μας.

Δείτε, Brochure Concept FZ - Επισυναπτόμενο Αρχείο


Το Concept filicori zecchini boutique

Σύντομα θα είναι διαθέσιμο υλικό για το νέο μας Project filicori zecchini boutique το όποιο έχει ξεκινήσει στο εξωτερικό με τεραστία επιτυχία και αναμένετε στην Ελληνική αγορά το άμεσο διάστημα.

Το 2006 συναντηθήκαμε καποιοι φιλοι, μετά από 20ετη ενασχόληση με τον χώρο του καφέ, και ιδρύσαμε την εταιρεία HORECA CLUB ΕΠΕ η οποία απευθύνεται απλά και ξεκάθαρα σε όλους τους λάτρεις της ποιότητας και της υψηλής γαστρονομίας. Οι πολύχρονη εμπειρία και η γνώση των αναγκών της αγοράς μας ανάγκασε να βάλουμε τον πήχη πολύ ψηλά όταν αποφασίσαμε να εισάγουμε στην Ελλάδα προϊόντα από όλο τον κόσμο. Μοναδικό μας κριτήριο η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών και η άριστη επεξεργασία τους!

Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα μετά από τόσα χρόνια γιατί παρατηρήσαμε ότι υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην αγορά σε ποιοτικά προϊόντα για τους επιλεγμένους επιχειρηματίες και καταναλωτές οι οποίοι ήθελαν να προσφέρουν ή να απολαύσουν κάτι πολύ καλλίτερο από τα συνηθισμένα.

Έτσι επιλέξαμε μια σειρά από προϊόντα από την Ελλάδα άλλα και όλο τον κόσμο τα οποία ξεχωρίζουν ένα προς ένα για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους, τις άριστες πρώτες ύλες ,την εξαιρετική τους επεξεργασία αλλά και το  σύγχρονο marketing.

Με όλα αυτά σαν βασικές μας αξίες δημιουργήσαμε το δέντρο της ποιότητας.

coffee treeΚορμός είναι το : 

 • προϊόν


Κλαδιά  είναι  : 

 • Oι πρώτες  ύλες,  
 • Η ποιότητα , 
 • Η  επεξεργασία,   
 • Η συσκευασία,
 • Η εκπαίδευση,
 • Η τεχνική υποστήριξη,
 • Το συνταγολόγιο,
 • To marketing,
 • Το σημείο πώλησης,
 • Το ανθρώπινο δυναμικό,
 • To after sale,
 • To promotion,
 • Οι τιμές και όλα τα άλλα...

Η εταιρεία μας ονομάστηκε HORECA CLUB αφού «φυτεύοντας » το πρώτο δέντρο ….τον πρώτο μας πελάτη το 2006 στον χώρο της καφεστιασης σε ξενοδοχεία εστιατόρια καφέ (HOtel REstaurant CAfé) καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ποιοτικών πελατών είτε απευθείας είτε μέσο τον αξιόλογων συνεργατών μας στην Ελλάδα. Το «ΔΑΣΟΣ »μας ……το ανοιχτό club των πελατών μας σήμερα έχει πάνω 450 ευχαριστημένους πελάτες, οι οποίοι απολαμβάνουν : την άριστη εξυπηρέτηση ,την μοναδική απόλαυση και επιβράβευση για την επιλογή τους στα προϊόντα που προμηθεύονται από εμάς για το χώρο του café τους .


Από το μέγεθος που πηρέ αυτή η προσπάθεια και την αγάπη του κόσμου δημιουργήσαμε άλλο ένα «Δάσος »το 2011 διατεθέντας όλη την γκάμα τον προϊόντων μας σε εξειδικευμένη σειρά προϊόντων και συσκευασιών για μικρά καταστήματα αλλά και κατανάλωση στο σπίτι ή το γραφείο. Έτσι  μπορούν όλοι οι φίλοι μας να απολαυσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα όπου και αν βρίσκονται.

Εάν πραγματικά ενδιαφέρεστε να αναβαθμίσετε την γκάμα των προϊόντων σας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας ακόμα και εάν θέλετε να απολαμβάνετε για προσωπική χρήση κάποια από τα προϊόντα μας  θα ήταν μεγάλη μας τιμή να σας μιλήσουμε προσωπικά, να δημιουργήσουμε την λίστα με τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς και τις ανάγκες σας και να «φυτέψουμε » ένα ακόμα δέντρο στο δάσος μας. 

Φιλικά

Στρογγυλάκος Γιάννης
Τσακρακλίδης Νίκος